7 Ağustos 2013 Çarşamba

[06.08.2013] MBC 정오의 희망곡 Radyo Programı Fan Anlatımı

6 Ağustos'da 정오의 희망곡 (Öğleden Sonra Umut Şarkıları) radyo programına Ailee ve Kang Seung Yoon katıldı.

Bütün programı buradan izleyebilirsiniz. Alt yazısı çıktığında Türkçe'ye çevireceğiz.


Alt yazısı gelene kadar programı izlemiş olan fanların neler söylediklerine bakalım.

1. Sahnede gergin olan bir tip olmadığını ama Korece'si yeni yeni mükemmel olmaya başladığı için konuşurken gergin olduğunu söyledi.

2. Ailee, Kang Seung Yoon'un Amerika'dan geldiğini düşünmüş, çünkü telaffuzu çok iyiydi, radyo sunucusu da YG artistlerinin hepsinin telaffuzunun iyi olduğunu söyledi.

3. Radyo sunucusu Ailee'nin Yoona ile doğum günlerinin aynı olduğunu söyledi, Ailee daha büyük olduğu için Yoona onu taklit ediyormuş.

4. Radyo sunucusu Ailee için "dart ustası" dedi, Ailee de boğa gözleri sayesinde makinenin önünde olmasa bile vurabildiğini söyledi.

5. Ailee burnunun tıkalı olduğunu ve tıkalı burnu ile sesinin daha çok Rihannaya benzediğini söyledi.

6. Ailee iyi değildi ama yine de canlı olarak şarkı söyledi ve öksürdü.

7. Ailee Queen of Ambition'dan Ice Flower'ı söyleyebileceğini belirttiğinde sunucu diziyi gerçekten beğendiğini söyledi, Ailee de hepsini izlediğini söyledi.

8. Ailee başroldeki bayanı gerçekten sevmediğini söyledi... Ve onun kötü olduğunu söyleyip durdu.

9. Kang Seung Yoon Ailee'ye "nuna" deyince Ailee şok oldu, sunucu Seung Yoon'un 94lü olduğunu söyleyince Ailee 5 yaş büyük olduğunu fark etti.

10. Sunucu Kang Seung Yoon ile konuşurken Ailee dışlanmış gibi hissettiğinden memnun olmamış gibi mırıldandı ve sunucu "Ailee sarı kart gösterdi" dedi.

11. Bir konser vermek için hazırlanmadığını, daha hazır hissetmediğini ama gerçekten de konser vermek istediğini belirtti.

Via: AngelicAilee