9 Mayıs 2012 Çarşamba

Ailee Neden Hala İmmortal Song 2'de?

2012'nin yeni çıkış yapan şarkıcılarından Ailee'nin neden hala kendini İmmortal Song 2 için zorladığı merak konusu oldu.



Son zamanlarda İmmortal Song 2'deki muhteşem performanslarıyla Ailee herkesin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.Özellikle eski usta şarkıcıların şarkılarının yeni düzenlenmiş halleriyle diğer santaçıların da üzerinde baskı oluşturan Ailee, herşeye rağmen dayanıp dehşet performanslar sergilemeye devam ediyor.

İmmortal Song 2'ye ilk geldiğinde tam bir yeni gelendi ve televizyona çıkmak için değişmesi gerekiyordu.O herkes tarafından bilinse ve tanınsa da o yine de yayında yer alıyor.Haziran'da yeni bir şarkı çıkarmaya da hazırlanırken insanlar şu soruyu soruyorlar ''O neden hala İmmortal Song 2'de?''

Bunun üzerine Ailee'nin şirketi YMC Ent. 10 Mayıs'ta enews'a konuştu ve ''Ailee İmmortal Song 2'ye gelene kadar hiç bir orkestrayla söylemedi.Orkestra işini ve çalışmış olduğu insanları çok sevdi ve eğer program ekibinin de izni olursa programa çıkmaya devam etmek istediğini belirtti.'' şeklinde açıklamada bulundu.

Şirket ekledi.''İlk başta bu sektöre yeni giren biri olarak çok gergindi ama deneyim kazanmaya başladıkça sahneden daha çok keyif almaya başladı. Halka kendini daha çok gösterme isteğiyle, şu an için bir boşluk olasa da,  İmmortal Song 2'ye devam edecek.''

Bu yüzden Lyn, Sung Hoon, Im Tae Kyung ve diğer snatçılar İmmortal Son 2 için oldukça heyecanlılar.Ailee'nin adı hala programda geçiyor ve kendisi 14 Mayıs'a kadar da çekimlere katılmaya devam edecek.

Kaynak:enews
Çeviri:Ailee Türkiye